leerbedrijf

Wij zijn erg trots op het bakkersvak. "Bakker zijn is een ambacht, één van de weinige vaksoorten waarin pure natuurproducten worden bewerkt tot een klein juweeltje. Wij zijn zo trots op ons vak, dat wij dat graag aan anderen doorgeven. Daarom is onze bakkerij dan ook erkend leerbedrijf voor de bakkerij.

Bakken is immers een kunst! Wij zijn erkend leerbedrijf door Kenwerk (opleidingen bakkerij). De school waar wij mee samenwerken is het Noorderpoort te Groningen en meerdere VMBO's in onze directe omgeving. 

Het is belangrijk dat vakmensen goed worden opgeleid, want die hebben wij als bedrijf hard nodig! Wij zijn een bakkerij die zich onderscheidt en innoverend bezig is. Als een student mag meedraaien in een bedrijf als het onze, krijg je een mooie kans. Dan snijdt het mes aan twee kanten. Wij hebben 6  praktijkbegeleiders in ons team en werken dan ook één op één met onze leerlingen. (BOL en BBL)

Bakker zijn is een hip vak. Vroeger werd het als zwaar ervaren met veel nachtwerk, maar dat is niet meer zo. Bakkerij van Esch is een modern bedrijf met geavanceerde apparatuur dat voor betere werktijden zorgt. Bakkerij van Esch is tot twee keer toe genomineerd voor leerbedrijf van het jaar en 2 keer zijn wij geëindigd als beste leerbedrijf van het Noorden.

 

 

uniek project

Kenwerk / NBC / bakkers

19-05-2011 06:55
Uniek samenwerkingsproject van de bakkersbranche, Kenwerk en NBC leert medewerkers ondernemen 19-05-2011 In januari 2011 startte een anderhalf jaar durend leertraject waarin tien medewerkers van bakkerijen in het noorden van het land leren ondernemen. Het initiatief komt uit de branche...