koffie?  of een lekker softijsje (alleen op het terras in Leek) in het zomerseizoen?

even een bakkie doen???

 

Voor een heerlijke kop koffie (thee of een ander drankje) kunt u gezellig aanschuiven in onze croissanterie in winkelcentrum de Molenhof te Rodenbij ons lunch-terras in winkelcentrum de Liekeblom te Leekop het terras (plein) in Winkelcentrum Paddepoel en in de winkel in Vinkhuizen te Groningen-stad serveren wij drankjes. Met ingang van oktober 2019 kunt u ook in Tolbert  genieten van een drankje.

Ook voor een lekker ontbijt, een lichte lunch of brunch kunt u daar terecht.

 

Croissanterie in Roden (winkelcentrum de Molenhof)

U kunt hier kiezen voor een kop koffie, thee of cappuccino met een gebakje, een vers belegd broodje of een hartig broodje. Ook een kop soep staat op het menu.

 

Koffie in Vinkhuizen (winkelcentrum stad Groningen)

In Vinkhuizen kunt u uzelf (of een ander) trakteren op een kop koffie/thee of een ander drankje, vergezeld van een heerlijk gebakje, een tosti, een hartig of een belegd broodje.

 

 

Terras in winkelcentrum Paddepoel - stad Groningen

Een gezellig terras midden in het overdekte winkelcentrum waar u kunt genieten van een kop koffie, thee of een ander drankje. U kunt uzelf natuurlijk verwennen met een (h)eerlijk gebakje .... of gewoon een lekker vers belegd broodje, ook een kop soep staat op het menu.

 

Koffie in Tolbert

Op 1 oktober 2019 is onze nieuwe winkel in Tolbert geopend en ook daar kunt u genieten van een drankje en een lekkernij.

 

Terrasje pikken in een overdekt winkelcentrum? dat kan in Leek in winkelcentrum de Liekeblom

Koffie, thee of een ander drankje met een vers belegd broodje, een gebakje, een warm broodje, een broodje bal of een kop soep, laat u eens lekker verwennen door de dames. Alles komt natuurlijk rechtstreeks uit onze winkel.