koffie?  of een lekker softijsje (alleen op het terras in Leek) in het zomerseizoen?

even een bakkie doen???

 

Voor een heerlijke kop koffie (thee of een ander drankje) kunt u gezellig aanschuiven in onze croissanterie in winkelcentrum de Molenhof te Roden of bij ons lunch-terras in winkelcentrum de Liekeblom te Leek. Sinds augustus 2013 hebben wij deze mogelijkheid uitgebreid, op het terras (plein) in Winkelcentrum Paddepoel en in de winkel in Vinkhuizen te Groningen-stad serveren wij drankjes.

Ook voor een lekker ontbijt, een lichte lunch of brunch kunt u daar terecht.

 

Lunch Terras in winkelcentrum de Liekeblom te Leek

In overdekt winkelcentrum de Liekeblom in Leek, kunt u zich laten verrassen door een bijzondere diplomatenkoffie of een kletskoffie. Er zijn vele variaties verkrijgbaar, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een "gewoon" kopje koffie.

Lekker voordelig een hapje vergezeld van een drankje nuttigen? Dat kan ook: op het terras is een speciale aanbieding (tip) van de week

HIGH TEA

Heeft u een verjaardag te vieren en geen zin in veel gedoe thuis. Dan kunt u bij ons terecht voor een heerlijke high-tea. Vraag naar één van de arrangementen.

 

Croissanterie in Roden (winkelcentrum de Molenhof)

U kunt hier kiezen voor een kop koffie, thee of cappuccino met een gebakje, een vers belegd broodje of een hartig broodje. Ook een kop soep staat op het menu.

 

Koffie in Vinkhuizen (winkelcentrum stad Groningen)

In Vinkhuizen kunt u uzelf (of een ander) trakteren op een kop koffie/thee of een ander drankje, vergezeld van een heerlijk gebakje, een tosti, een hartig of een belegd broodje.

 

 

Koffie met een belegd broodje of een gebakje erbij in winkelcentrum Paddepoel - stad Groningen

Een gezellig terras midden in het overdekte winkelcentrum waar u kunt genieten van een kop koffie, thee of een ander drankje. U kunt uzelf natuurlijk verwennen met een (h)eerlijk gebakje .... of gewoon een lekker vers belegd broodje