bijzonderheden oliebollen appelbeignets appelflappen ananasbeignets appelbollen vliegende schotels

28-12-2012 15:24

weetje........

Al onze gefrituurde producten worden voorgebakken en daarna gefrituurd, hierdoor is het vetgehalte in het eindproduct een stuk lager. Natuurlijk bakken wij alleen in verantwoord plantaardig frituurvet.

 

vlammende oudejaarspakketten (alléén op bestelling)

PAKKET 1: 10 oliebollen + 5 appelflappen + 5 appelbeignets samen voor € 17,50

PAKKET 2: 10 oliebollen + 5 vliegende schotels samen voor € 11,50

 

oliebollen

zonder of met krenten, verpakt per 11 stuks met een zakje poedersuiker.

opwarmadvies oliebollen:

In de magnetron: 10 à 20 seconden per bol, niet te lang om uitdroging te voorkomen. In de oven: liefst afgedekt met aluminiumfolie matig warm maken. Enjoy!

 

ananasbeignet

een frisse schijf ananas, gevuld met banketbakkersroom, omhuld met roomboterkorstdeeg en afgewerkt met fijne suiker.

 

appelbol

een hele verse appel, gevuld met kaneelspijs, ingevouwen in roomboterkorstdeeg en afgewerkt met kaneelsuiker. Gebakken in de oven. Een product dat het hele jaar kan!

 

appelflap

frisse stukjes appel met rozijn en citroen, omhuld met roomboterkorstdeeg en afgewerkt met poedersuiker. Een gefrituurd feestproduct!

 

appelbeignet

een schijf appel, gevuld met kaneelspijs, omhuld met roomboterkorstdeeg en afgewerkt met kaneelsuiker. Een fris gefrituurd product dat op elk moment van de dag smaakt.

 

vliegende schotel

frisse stukjes appel met rozijnen en citroen en een vleugje rum, gecombineerd met banketbakkersroom, omhuld met roomboterkorstdeeg. Afgewerkt met kaneelsuiker en afgebakken in de oven. (niet gefrituurd)

 

opwarmadvies (appel) flappen/ beignets:

Het beste resultaat krijgt u: in een voorverwarmde oven, niet afgedekt, ca. 4 minuten. In de magnetron: 10 à 20 seceonden, niet te lang anders worden ze slap. Geniet ervan!foto's van de genoemde producten staan ook op deze site (blok verder naar beneden)