Sinterklaas

01-10-2019 05:47

Mmm... de tijd van het jaar is weer aangebroken!

Ons eigen Sinterklaas assortiment komt er weer aan, heerlijke speculaasjes, kruidnoten en pepernoten, roomboter amandelstaven, slagroom borstplaat, een letter van Banket (we maken het hele alfabet), chocolade letters (met een 9 voor de smaak... weet u nog?), handgemaakt marsepein, en nog veel meer...

om je vingers bij af te likken...

 

Alles wordt gemaakt volgens de, bij onze vaste klanten, welbekende recepten van opa van Esch, welke in de loop der jaren wel een beetje aangepast zijn, maar door het gebruikt van hoogwaardige grondstoffen, nog steeds een streling voor de tong zijn en hoog scoren tijdens vakwedstrijden.

Zo ook dit jaar: 3 eerste prijzen voor het speculaas!

De prijzen voor ons slagroom borstplaat (wat gewoon smelt op je tong) staan nog in de prijzenkast, alsmede de prijzen voor het banket waarvan de staven en de letters gemaakt worden. De chocolade letters scoorden een 9 op de smaak. Het marsepein (vol met amandelen in plaats van suiker) dus pure verwennerij in plaats van een mond vol mierzoete suiker.

Dank je wel Jan Bastiaan (opa) en Jan van Esch (pa) voor het doorgeven van al die geweldige recepten, en niet te vergeten de passie voor het fantastische bakkersvak.