Prijsvraag - nieuw brood - Brood Zonder Naam

29-06-2019 08:39

Brood Zonder Naam … ?

De bakkers hebben een nieuw brood ontwikkeld, boordevol zaden, met minder zout en minder suiker. In dit brood zit onder andere het oergraan teff. Dit graan is niet door veredeld en bevat veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Vitamine C helpt bij de opname van de mineralen, calcium en ijzer. Het bevat veel meer langzaam afbreekbare koolhydraten ten opzichte van regulier volkorenmeel, waardoor je veel langer een vol en verzadigd gevoel behoudt. Het zorgt ook voor een betere vitaliteit, door deze mineralen en helpt vermoeidheid verminderen en de weerstand in stand houden. De aanwezigheid van ijzer en calcium draagt ook bij aan sterke botten en een goed gebit. De vezelrijkheid ondersteunt een goede spijsvertering. Het speciale brood geeft langdurige energie.

Deze bijzondere eigenschappen worden ook al een tijdje getest door Nederlands TOP10 inline-skater Maaike Verweij uit Veenhuizen. Zij, als sporter, weet als geen ander wat voeding voor je lichaam betekent en wat het met je lichaam doet. De resultaten zijn veelbelovend. Het brood past prima bij de gezonde levensstijl van moderne mensen.

Voorlopig kunt u dit brood in onze winkels vinden onder de naam: Brood Zonder Naam.

 

Wie verzint een naam?

 

Bij aankoop van het nieuwe Brood Zonder Naam krijgt u een kaartje waarop u, als u het nieuwe brood gevoeld, geroken en geproefd heeft, de naam kunt zetten die volgens u bij dit nieuwe Brood Zonder Naam past. Als u creatief bent in het verzinnen van een pakkende naam doe dan mee en maak kans op:

 

1 maand lang Gratis Brood.

 

U kunt uw ‘broodnaam’ inleveren tot en met zaterdag 20 juli.

De inzendingen worden beoordeeld door de bakkers, dit kan even duren inverband met de vakantieperiode. 
Daarna krijgt u vanzelf bericht!