filaal Bakkerij Ons Belang 'heropend'

17-07-2018 08:00


Heropening winkel ''Bakkerij Ons Belang'' in Peize.


Het heeft even geduurd, maar inmiddels zweeft de geur van vers gebakken brood weer door Peize. Er wordt al weer een paar weken gebakken in de bakkerij. We maken daar de lekkerste pure, echt unieke desembroden, van onze eigen desem, op de stenen vloer gebakken. Dit kan alleen door onze bijzondere, regionale samenwerking met akkerbouwer Piet en molenaar Cees. Alle broden (welke we ook biologisch mogen noemen door de Skal certificering) zijn
inmiddels te verkrijgen in de winkel in Peize, als aanvulling op het oude vertrouwde assortiment.


Er is veel gebeurd na de overname van bakkerij ''Ons Belang'' door bakkerij van Esch.

Er zijn smaakpanels georganiseerd, het assortiment is aangepast, de bakkers Hans en Jaap zijn
inmiddels in Zevenhuizen bezig om mede Uw broden en banket te maken. De bakkerij is gestript en alles weer vanaf de grond opgebouwd. Dat is een behoorlijke klus geweest. Er is een nieuwe oven bij geplaatst en overal is de tl-verlichting vervangen door led panelen.

De winkel is groter geworden en heeft een eigen oven gekregen waar een aantal (hartige) broodjes, gevulde koeken en croissantjes enz. in zullen worden afgebakken. Ook is daar de
verlichting en de presentatie vernieuwd. Wat gebleven is, is de authentieke sfeer die de winkel van ''Ons Belang'' uitstraalt.


Wat ook gebleven is, zijn de dames die onze klanten al jaren van dienst zijn. Onder leiding van Ageeth, vormen Janet, Carla, Hennie, Rinèt, Annemiek en Quinte samen het team van winkeldames wat u adviseert bij het maken van een goede keuze. Ook Jan, de bezorger, is nog altijd vol enthousiasme bezig om zijn vaste klanten te voorzien van brood en banket.

Tevens kunt U zien dat er een nieuw logo ontworpen is, waar de naam ''Ons Belang'' in gewaarborgd blijft voor de komende jaren.

Wat wel nieuw is zijn de vaste dag aanbiedingen die binnenkort ook gaan gelden voor bakkerij ''Ons Belang''. De woensdag-brooddag blijft uiteraard een vaste waarde. Deze week en volgende week, kunt u profiteren van allerlei speciale aanbiedingen. (alléén in Peize geldig van 17 t/m 28 juli).


Dus... nieuwsgierig naar het eindresultaat?


Vanaf dinsdag 17 juli nodigen we iedereen uit om onze nieuwe winkel te komen bewonderen, komt u gerust even binnenlopen.


U bent van Harte Welkom!


Na de zomervakantie willen we voor klanten, leden en participanten een ''open huis'' organiseren. Er kan dan ook een kijkje achter de schermen genomen worden. De bakkerij zal dan 'in werking' zijn, zodat u zelf kunt zien hoe onze bakkers de bijzonder unieke desem broden maken.


Met een warme bakkersgroet en graag tot ziens.

Alle medewerkers van ons Belang en bakkerij van Esch.

't pure ambacht,dat is altijd een FEEST.


einde persbericht - einde persbericht - einde persbericht