Assen en Zuidhorn - nieuwe uitdaging Peize

31-03-2018 17:50

De vestiging in Peize (inclusief bakkerij) is er bij gekomen. Dit is een mooie nieuwe uitdaging voor ons. Aangezien dit de nodige energie van ons vraagt, hebben wij besloten onze aandacht hieraan te besteden.

* Met ingang van, 1 april 2018, staken wij onze bezigheden in Assen. Een collega bakker gaat de vestiging m.i.v. 9 april exploiteren.

* Met ingang van 30 april 2018, staken wij onze bezigheden in Zuidhorn. Deze vestiging wordt ook overgenomen door een collega bakker op 1 mei a.s. Wij wensen beide collega-bakkers veel succes.


Wij danken al onze Klanten HARTELIJK voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. Wij hebben met veel Liefde en Zorg iedere dag (sinds 1 november 2010 in de wijk Kloosterveen te Assen en sinds 1 oktober 2013 in Zuidhorn) verse producten gebakken om de inwoners van Assen en Zuidhorn te kunnen voorzien van Brood, Banket en Gebak.


Misschien treffen we U nog eens in een van onze andere winkels. U bent uiteraard van Harte Welkom.


NORG - Westeind 5, RODEN - Albertsbaan 23, LEEK - de Schans 22, ZEVENHUIZEN - Hoofddiep 78, TOLBERT - Hoofdstraat 32, PEIZE - Hoofdstraat 50 (Ons Belang), GRONINGEN-STAD - Siersteenlaan 462 (wijk Vinkhuizen) en Dierenriemstraat 144 (Paddepoel).


Met warme Bakkersgroet,


team Assen, Zuidhorn en Familie van Esch.