actuele info

het dak er af - voor kwaliteit en duurzaamheid

28-04-2020 05:20
DAK GAAT ER AF bij Ambachtelijke Bakker in Zevenhuizen Bakkerij van Esch investeert in KWALITEIT en DUURZAAMHEID door plaatsing 3 nieuwe ovens. Constante kwaliteit van brood en banket, betere werkomstandigheden en minder energieverbruik. Dat zijn grote voordelen die de plaatsing van 3 nieuwe ovens...

wat een TOP Team!

15-04-2020 23:23
Even een bedankje voor al onze medewerkers! Onze (banket)bakkers, inpakkers en bezorgers hebben zich de afgelopen tijd extra ingezet om iedereen van vers brood en banket te kunnen voorzien zodat de vriezers van onze klanten gevuld konden worden. Ook wij hebben collega’s met kinderen thuis die van...

wij bakken door...

13-03-2020 06:01
lekker lokaal. Alles handgemaakt in onze ambachtelijke bakkerij in Zevenhuizen.   Daarnaast wordt ons bijzondere & unieke biologisch assortiment gemaakt van Gronings en Fries graan - gemalen op de molen in Etzinge en gebakken in onze eigen bakkerij in Peize!    

intelligente lockdown - wat betekent dat voor ons?

12-03-2020 12:55
Onze terrassen moeten voorlopig even gesloten blijven. Wij vinden dit zeker niet leuk en zullen u, onze klant, ontzettend gaan missen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM in deze, we doen dit voor uw en onze gezondheid. Wel blijven wij doorbakken om u te kunnen voorzien van dagelijks...

puur Fries Brood - boer - molenaar - bakker / Pyt - Cees - bakkerij van Esch

02-03-2020 11:26
Het is zover, naast ons regionale Puur Gronings brood, hebben we ook Puur regionaal Fries brood!   Na bakken, proeven, voelen, ruiken, recept aanpassen en weer proeven, ruiken, voelen, nogmaals recept aanpassen enzovoort, is het dan zover. Eerlijk Fries brood is 'geboren'...    Op de...

Sinterklaas

01-10-2019 05:47
Mmm... de tijd van het jaar is weer aangebroken! Ons eigen Sinterklaas assortiment komt er weer aan, heerlijke speculaasjes, kruidnoten en pepernoten, roomboter amandelstaven, slagroom borstplaat, een letter van Banket (we maken het hele alfabet), chocolade letters (met een 9 voor de smaak... weet...

3x een 1ste prijs voor Speculaas!

27-09-2019 15:36
PERSBERICHT Zevenhuizen, september 2019 Ambachtelijke bakker Van Esch is voor het vijfde jaar op een rij de LEKKERSTE SPECULAAS BAKKER van de provincie Groningen   Ambachtelijke bakker Van Esch is tijdens de Beko Najaarsdagen 2019 in Nieuwegein opnieuw uitgeroepen tot de lekkerste...

2019 - we gaan verhuizen van Tolbert naar Tolbert!

26-09-2019 17:56
  Het is bijna zover… nog een paar dagen en dan gaan we verhuizen! Afgelopen weken is er hard gewerkt in de nieuwe winkel in Tolbert en het is bijna klaar. Jann Interieur, Sander en vele anderen hebben hun best gedaan om er wat moois van te maken.   Op 1 oktober starten we in de nieuwe...

Prijswinnaar is bekend!

14-09-2019 15:24
Begin van de zomer hebben we een nieuw brood geïntroduceerd onder de naam: Brood Zonder Naam.  Dit bijzondere brood kon gevoeld, geroken en geproefd worden. De klanten kregen een kaartje mee waarop men een naam in kon vullen welke volgens hen bij dit brood paste. Er zijn heel veel namen...

Bakker Bas gaat touren ... Vraagt 't aan de bakker!

22-08-2019 16:00
B-ROAD-SHOW Bakker Bas van Esch komt persoonlijk langs om al uw brandende vragen te beantwoorden. Dit gaat gebeuren in de maand september. Dus heeft u vragen met betrekking tot ingrediënten, diëten, koolhydraten, lactosevrij, glutenintolerantie, biologisch, zout, suikers, e-nummers, toevoegingen,...

Prijsvraag - nieuw brood - Brood Zonder Naam

29-06-2019 08:39
Brood Zonder Naam … ? De bakkers hebben een nieuw brood ontwikkeld, boordevol zaden, met minder zout en minder suiker. In dit brood zit onder andere het oergraan teff. Dit graan is niet door veredeld en bevat veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Vitamine C helpt bij de opname van de...

2018 is voorbij gevlogen ...

01-01-2019 00:09
Lieve Allemaal,Wat waren het weer een paar chaotische, maar bovenal geweldige dagen!Een gekkenhuis, maar in de positieve zin van het woord...Allemaal, hartelijk dank voor uw vertrouwen, uw gezelligheid en vooral uw trouwe komst in 2018. Het bakken van al onze producten om u mee te kunnen verwennen,...

Kerstmarkt in Peize 15 december 2018.

15-12-2018 06:51
op 15 december wordt er een Kerstmarkt georganiseerd door de Handelsvereniging in Peize. Dit jaar bakken wij vanaf 15.00uur Oliebollen, met en zonder krenten. Ook zijn er andere leuke aanbiedingen in de kraam te vinden. U bent van Harte Welkom tussen 15.00 en 19.00 uur.      

Kerstmarkt Roden 8 december 2018

08-12-2018 06:22
Het is weer zover... Kerstmarkt in Roden. Traditiegetrouw bakken we 'ze' weer bruin. Meesterbakker Hiljo komt deze dag met ons meebakken om samen te kijken of we de kwaliteit van onze oliebollen op een nog hoger niveau kunnen krijgen.  

Leek - winkel en terras samengevoegd

25-11-2018 18:14
Leek – winkel en lunch-terras samengevoegd.   Door het plotselinge besluit om een nieuwe vloer in het hele winkelcentrum te leggen, hebben wij erg snel enkele beslissingen moeten nemen. Het terras moest er af… dat wil zeggen van de vloer, zodat ook onder het terras een nieuwe vloer gelegd kon...

2 keer een 1ste prijs - Speculaaskeuring 2018.

12-10-2018 14:40
Het is de bakkers weer gelukt om met 2 producten de beste te zijn in de provincie Groningen.Ambachtelijke bakker Van Esch is voor het vierde jaar op een rij de LEKKERSTESPECULAAS BAKKER van de provincie GroningenAmbachtelijke bakker Van Esch is tijdens de Beko Najaarsdagen 2018 in Nieuwegein...

filaal Bakkerij Ons Belang 'heropend'

17-07-2018 08:00
Heropening winkel ''Bakkerij Ons Belang'' in Peize.Het heeft even geduurd, maar inmiddels zweeft de geur van vers gebakken brood weer door Peize. Er wordt al weer een paar weken gebakken in de bakkerij. We maken daar de lekkerste pure, echt unieke desembroden, van onze eigen desem, op de stenen...

update verbouwing Ons Belang in Peize

01-06-2018 16:46
Door wat kleine tegenvallers, duurt alles net even langer dan verwacht.Helaas blijven de ovens wat langer op non-actief dan wij hadden gedacht, gelukkig kunnen we alle producten maken in Zevenhuizen en in Tolbert, zodat de winkel wel iedere dag gevuld is.Samen hebben de bakkers, met de nieuwe...

2018 mei - verbouwing bakkerij Ons Belang in Peize

01-05-2018 05:56
Op de planning staat voor de maand mei een kleine verbouwing van de bakkerij (en winkel) in Peize.Om de bakkerij weer up to date te maken, hebben we een kleine verbouwing gepland staan.De winkel zal wat vergroot worden, zodat onze klanten niet meer buiten in de rij hoeven te wachten.Dit zal enige...

Assen en Zuidhorn - nieuwe uitdaging Peize

31-03-2018 17:50
De vestiging in Peize (inclusief bakkerij) is er bij gekomen. Dit is een mooie nieuwe uitdaging voor ons. Aangezien dit de nodige energie van ons vraagt, hebben wij besloten onze aandacht hieraan te besteden. * Met ingang van, 1 april 2018, staken wij onze bezigheden in Assen. Een...

vandaag is het dan zover: Ons Belang in Peize gaat verder onder onze vlag.

01-03-2018 07:45
Vandaag, 1 maart 2018, is het dan zover:   Coöperatieve Bakkerij Ons Belang in Peize gaat verder onder onze vlag.   Wij heten alle medewerkers van Harte Welkom in ons team! en we hopen alle klanten ook te mogen blijven verwelkomen in de vertrouwde winkel aan de Hoofdstraat...

oliebollen, appelbeignets, en nog veel meer ...

27-12-2017 06:44
De voorbereidingen voor het bakken van oliebollen, met of zonder krenten en rozijnen - appelbollen - appelbeignets - ananasbeignets - appelflappen - vliegende schotels - speltoliebollen, met of zonder krenten - enzovoort zijn in volle gang.Sander (oudste zoon van bakker Bas) houdt zich al jaaaaaren...

Speculaas - 1ste van de provincie Groningen - ook weer in 2017 (na 2015 en 2016)

28-09-2017 09:15
PERSBERICHT Zevenhuizen, 27 september 2017 Ambachtelijke bakker Van Esch is opnieuw de lekkerste speculaasbakker  van de provincie Groningen Ambachtelijke bakker Van Esch is tijdens de Beko Najaarsdagen 2017 in Nieuwegein opnieuw uitgeroepen tot de lekkerste speculaasbakker van de provincie...

samenloop voor hoop Norg - DANKJEWEL!

18-06-2017 16:00
Lieve Klanten,   Er zijn meer dan 700 broden over onze toonbanken gegaan. Met z'n allen heeft u een bedrag bij elkaar gebracht van 375,-- voor het KWF door het kopen van de KIEMbroden.   Hiervoor, namens het KWF, onze Hartelijke Dank. Onze meelleverancier doneert ook nog eens een bedrag...

TEAM 15: Bakkers & Bakkers - SamenLoop voor Hoop Norg - 17&18 juni 2017 - KIEMBROOD

24-02-2017 11:01
'Team Bakkers & Makkers' in actie bij SamenLoop voor Hoop NorgKIEMbrood is gerelateerd aan de SamenLoop voor Hoop, een 24- uurs wandelestafette voor KWF kankerbestrijding om stil te staan bij de ziekte kanker en om geld in tezamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Van elk verkocht...

SamenLoop voor Hoop / KWF

23-02-2017 06:15
Met ingang van vandaag hebben wij een nieuw brood in ons assortiment opgenomen, het KIEMbrood. Van elk verkocht brood gaat € 0,50 naar de SamenLoop voor Hoop in Norg - helpt u ook mee om een enorm bedrag in te kunnen vullen op de cheque?   verdere gegevens: zie foto hieronder.

januari 2017 | in memoriam Jan van Esch | 10 november 1929 - 7 november 2016

11-02-2017 13:41
  Wij missen Pa ontzettend.   (zie foto)   

Jan van Esch overleden

07-11-2016 21:49
Droevig nieuws deze keer....Jan van Esch overleden Op 7 november 2016, om 11 minuten voor 10, is Jan van Esch overleden, drie dagen voor zijn 87e verjaardag. Van Esch zette het familiebedrijf voort dat zijn grootvader in 1906 in Norg is begonnen. Onder zijn leiding breidde het bedrijf...

sinterklaas assortiment

12-10-2016 00:15
Het begin van het Sinterklaas assortiment is er al weer.Allereerst krijgen we Speculaas (hiermee hebben we wederom de 1ste prijs gewonnen van de provincie Groningen categorie zonder amandeltjes).Vanaf 13 oktober hebben we ook onze Roomboter Amandelstaven, gevuld met zuiver Amandelspijs weer in de...

de Lekkerste SPECULAAS van de provincie Groningen - HOERAAAA

22-09-2016 13:07
De dag van de speculaaskeuring is voorbij....... wat een spannende dag was het weer.Net als vorig jaar hebben we de 1ste prijs in de wacht gesleept voor onze speculaas zonder amandeltjes.Accoutmanager Rob Braaksma kwam de prijs overhandigen (op de foto neemt trotse bakker Bas van Esch de prijs in...
<< 1 | 2 >>